Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

Filmari nunti si nu doar atat!

Se spune ca orice poveste de succes are un inceput interesant, iar inceputurile noastre nici macar n-au avut legatura cu evenimentele ci mai degraba cu... televiziunile si publicitatea. :) Fara sa intram in prea multe detalii, primele noastre lucrari au fost genericele si promo-urile pentru diferite emisiuni din Arad si Bucuresti, spoturile publicitare si (din pacate) electorale.

Undeva prin anul 2007 ne-a intrebat o cunostinta daca nu putem sa filmam nunta unor prieteni iar noi am zis "NU"... dupa care ne-am dus totusi :)) Şi uite-asa s-a nascut pasiunea noastra pentru videografia de nunta!

Aveau sa mai treaca multi ani de munca, studii ale pietei si investitii, pentru ca ceea ce a ajuns sa fie cunoscut ca Media B Pictures sa devina, incet dar sigur, un adevarat brand in videografia de nunta pentru cupluri de pe intreg teritoriul Romaniei si nu numai.

Avertisment! Urmeaza niste clisee. Clisee adevarate dar tot clisee. Singurele clisee pe care le veti vedea la noi de altfel :)

Chiar si acum, scopul nostru este sa crestem mereu calitatea serviciilor noastre, luand in considerare mai intai de toate satisfactia si nevoile celor mai pretentiosi clienti ai nostri.

Speram sa continuam aceasta ascensiune si in viitor, un viitor care incepe chiar acum!


Scurt pe doi plus inca vreo cateva clisee

Filmarile sunt realizate cu aparatura profesionala Sony sau Canon, in format FULL HD, folosindu-se de asemenea stabilizatoare mecanice externe pentru a da imaginii un look distinctiv, cat mai cinematic cu putinta.

Editarea este "cireasa de pe tort" cum s-ar zice. Folosindu-se grafica 3D si meniuri animate, pe langa multitudinea de filtre si corectii la care apelam, materialele noastre ies in evidenta inca de la prima privire.

Produsele finite nu dezamagesc niciodata!

Sfarsitul zonei de clisee // Phiu!

Sau stii ce?
Mai bine ignora tot ce ti-am zis pana acum, foloseste meniul principal si exploreaza portofoliul nostru! :)

Ce e Media B