Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

Si-a cunoscut jumatatea exact cand se astepta mai putin. El, un tanar chipes cu pofta de viata, incerca de ceva vreme sa-si gaseasca sufletul pereche pana cand intr-o zi, cu ajutorul parintilor care i-au prezentat-o, Andrei a intalnit-o prima data pe Adina. Au urmat numeroase zile si incercari esuate iar intr-o zi mohorata de decembrie Andrei si-a luat inima in dinti si a hotarat sa nu mai lase iubirea sa fuga. Stiind de la o prietena comuna ca Adina se afla intr-o librarie din oras, s-a indreptat cu repeziciune intr-acolo.

"In momentul in care am intrat in librarie ea se afla cu ochii tintuiti intr-o carte de-a lui Stephen King, m-am apropiat de ea si atunci cand privirile si glasurile noastre s-au intalnit am cunoscut o fiinta imbujorata, firava la chip, dar puternica in glas, cu sufletul pur si zambetul pueril care nu ascundea vreo umbra de malitie. De indata ce am cunoscut-o, am simtit ca ea este partea care-mi lipsea, jumatatea cautata atat de asiduu. Din acea zi geroasa de decembrie s-a nascut o iubire sincera, care ne incalzeste inimile amandurora fara ca vapaia ei sa se stinga vreodata."

Si cu siguranta acea vapaie a fost cat se poate de puternica si in ziua nunti, incalzindu-i si pe invitati pentru a contribui impreuna la una din cele mai tari petreceri din 2014. Orice am putea spune nu ar reusi sa transmita nici macar o parte din energia acelei zile, asa ca va invitam sa vizionati materialul de mai sus si, bineinteles, sa-i invitati pe la chefuri, ca sunt pusi pe distractie. :D

Le dorim s-o tina tot asa si sa nu uite vreodata ca sunt facuti unul pentru altul, iubindu-se din ce in ce mai mult odata cu trecerea anilor.

Vizionare placuta!

Locatii: Hotel Continental Arad;
Foto: Sorin Pantis.

Wedding - Adina si Andrei - Filmari nunti in Arad, RO