Tel: (0747) 03 95 95 | office@mediab.ro
 

Oana si Mihai se stiu inca din timpul liceului dar... numai din vedere. Pe acea vreme, ea era in clasa a 9-a iar el in a 10-a. Nu vorbeau, nu se salutau, treceau unul pe langa altul fara sa se bage in seama insa el fiind foarte popular si zambitor, era imposibil sa nu-l bagi in seama. Una din colege s-a indragostit de el, punand-o pe Oana sa-l “spioneze”, daca se uita dupa ea sau nu si alte chestii copilaresti :P iar dupa ce in cele din urma si-a gasit alt prieten, Oana ramasese fixata pe Mihai, urmarindu-l “voluntar” in continuare. Poate incepea sa-i placa, poate nu... nici nu mai stie de-atunci. :)

Dupa liceu drumurile lor s-au despartit, ea mergand in Spania dar noroc cu Facebook, nu? Ca multe alte povesti de dragoste, si a lor a fost ajutata de internet, Mihai si Oana incepand sa converseze prin aceasta modalitate. “Ce mai faci, Oana?” “Credeam ca ma confunda”, se gandea Oana, “ca nu stie cu cine vorbeste”. Conversatii peste conversatii, timp trecut si petrecut pana cand intr-o zi Mihai o viziteaza pe ea la Barcelona.

“Cand ne-am vazut pe aeroport, dupa 4 luni de conversatii fara sa vorbim macar la telefon, am stiut ca in sfarsit ne-am gasit perechea….prima noastra zi impreuna am petrecut-o in Menorca intr-un cadru superb…. Si inevitabil ne-am indragostit unul de celalalt in acel week-end.

Au urmat calatorii de du-te-vino in tara si in Barcelona, dupa care eu am luat decizia ca cel mai bine pt amandoi este ca eu sa renunt la tot si sa ma intorc acasa. Nu a fost o decizie foarte grea pentru ca am stiut ca ceea ce fac este exact ceea ce am nevoie si imi doresc.“

Cererea a avut loc in fata frigiderului, la casa lor, pe neasteptate. I-au trebuit Oanei cateva zile ca sa realizeze ce s-a intamplat si daca e pe bune sau nu :)) DAR de atunci incolo au inceput si pregatirile de nunta.

O nunta care a avut loc toamna, pe o vreme destul de frumoasa pentru aceasta perioada, cu multa atentie la detalii, la pasii de dans si nu in ultimul rand, unul pentru altul.

A fost o placere sa filmam la nunta lor, ne-am distrat de minune, trupa Rapsodia dovedind inca o data de ce e atat de cautata pe la nunti si nu putem bineinteles sa uitam de invitatii care au rezonat in stil mare cu atmosfera creata.

Le dorim mirilor toate cele bune si multe zambete in casa, atat ale lor cat si ale celor mici. ;)

Cu drag, echipa Media B

Locatii: Arad, RO

Wedding - Oana & Mihai - Filmari nunti in Arad, RO